O klubu

Drsalno društvo Labod Bled je bilo ustanovljeno leta 2002. V začetnih letih smo mlade drsalce in drsalke prešteli na prste, danes pa se lahko pohvalimo z veliko drsalci, ki pridno trenirajo skoraj vsak dan v tednu. V našem klubu imamo dva državna prvaka za leto 2018: v kategoriji Deklice B Julijo Lovrenčič in v kategoriji Dečki C Timoteja Martinčiča. V klubu trenira več kot 20 otrok, ki se dan za dnem učijo prvin drsalnega športa in dosegajo vidne uvrstitve tako na domačih kot tudi na mednarodnih tekmovanjih. 

Kot trenerki umetnostnega drsanja v našem klubu delujeta nekdaj odlični drsalki Tanja Sotlar in Melita Čelesnik, ki skrbita tudi za dobro fizično pripravljenost in koreografijo. Občasno se na ledu kot trenerki pridružita tudi Gabi Sekardi in Violeta Mordej. Baletne treninge pa vodita Živa in John Bonač, plesni par, ki zastopa Slovenijo na Drsalnih tekmovanjih za odrasle. Začetne in rekreativne drsalce vodita Matej Gregorc in Ela Mohorič .

Veseli smo vsakega novega člana in otroška srca, ki se na široko smejijo ob misli “Jutri grem pa spet na led!” čakajo, da se jim pridružite tudi vi!