O klubu

Drsalno društvo Labod Bled je bilo ustanovljeno leta 2002. V začetnih letih smo mlade drsalce in drsalke prešteli na prste, danes pa se lahko pohvalimo z veliko drsalci, ki pridno trenirajo skoraj vsak dan v tednu. V našem klubu imamo državno prvakinjo za leto 2019 v kategoriji Deklice A Julijo Lovrenčič in podprvakinjo v kategoriji mladink Lano Omovšek. V klubu trenira več kot 20 otrok, ki se dan za dnem učijo prvin drsalnega športa in dosegajo vidne uvrstitve tako na domačih kot tudi na mednarodnih tekmovanjih. 

Kot trenerki umetnostnega drsanja v našem klubu delujeta nekdaj odlični drsalki Tanja Sotlar in Melita Čelesnik, ki skrbita tudi za dobro fizično pripravljenost in koreografijo. Kategorijo začetnikov in rekreativk sta v letošnji sezoni prevzeli Tea Logar in Evita Čelesnik. Baletne treninge vodita Živa in John Bonač, plesni par, ki zastopa Slovenijo na Drsalnih tekmovanjih za odrasle. 

Veseli smo vsakega novega člana in otroška srca, ki se na široko smejijo ob misli “Jutri grem pa spet na led!” čakajo, da se jim pridružite tudi vi!